Moeder lacht nadat ze dochter 70 keer heeft gestoken

TUSLA - Een 39-jarige moeder is lachend vastgelegd, nadat zij haar 11-jarige dochter zo’n 70 keer had gestoken met een mes. De vrouw is opgepakt toen ze met haar andere dochtertje (8) op de vlucht was geslagen.

Het vreselijke voorval vond plaats in de Amerikaanse plaats Tulsa in de staat Oklahoma. Het 11-jarige meisje ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis en is sinds de aanval niet meer bij bewustzijn geweest. Dat meldt de Daily Mail.

Volgens het politierapport was de vrouw „boos op haar kinderen door de manier waarop zij haar aankeken”. De vrouw bond haar twee dochters van negen en elf vast, waarna ze het oudste meisje aanviel met een mes. De jongste van het stel, een 8-jarig meisje, hielp haar middelste zusje ontsnappen. Na haar bevrijding rende het meisje (9) naar de buren, die uiteindelijk de politie inschakelden.

Brand
Bij aankomst in de woning trof de politie het 11-jarige meisje gewond aan in de keuken. Ze was tussen de 50 en 70 keer gestoken en in brand gestoken door haar moeder. In het politierapport staat dat de moeder het huis in brand stak „om zeker te zijn dat haar dochter dood was”.

De 39-jarige vrouw was op de vlucht geslagen en werd 17 uur na het incident aangehouden door de politie. Twee vrouwen herkenden de moeder en schakelden de politie in.

Gegijzeld
De 9-jarige dochter die naar de buren was gevlucht verklaarde tegenover de politie dat zij en haar zusjes al een week vast werden gehouden in het ouderlijkhuis. Ze kregen geen eten en drinken en mochten hun kamers niet uit.(Bron:Telegraaf)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am