Lichamen onder de modder vandaan gehaald te Bewojo

Afgelopen vrijdag zijn het levenloze lichamen van twee gouddelvers onder het modder vandaan gehaald in het dorp Bewojo. Volgens nabestaanden van de slachtoffers waren de twee mannen harde werkers en dat ze aan het werken waren toen ze onder de modder verdwenen.

Maar volgens DagbladSuriname zijn er vrijdag twee rovers dood gekapt, maar de nabestaanden ontkennen dit en zeggen dat de berichten niet op waarheid berusten.

De politie heeft vrijdag een melding gehad van twee lijken in het dorp Bewojo. Onlangs hadden criminelen gepoogd een beroving te plegen in een supermarkt in het hetzelfde dorp. Volgens verklaring van de winkelier schrok hij wakker nadat hij gestommel hoorde. Hij bewapende zich met een houwer en ging onopgemerkt buiten het pand op de loer. Hij hield zich schuil in het donker van de nacht . Tot zijn schrik zag hij twee mannen de winkel binnen gaan. Hij ondernam actie en viel beide verdachten aan met de houwer. Een van de verdachten die een jachtgeweer bij zich had schoot op het slachtoffer. Hij raakte gewond aan zijn bovenbeen ter hoogte van zijn heup. De daders hebben daarna het hazenpad gekozen. Volgens de winkelier zag hij behalve de twee verdachten ook anderen die zich uit de voeten maakten. Het vermoeden bestaat dat de aangetroffen lijken in het bos, de lichamen zijn van deze twee mannen die gekapt waren door de winkelier, aldus DagbladSuriname.

Familieleden hebben met DagbladSuriname gebeld met de vraag of ze het bericht willen verwijderen op hun website en of ze de waarheid willen schrijven, maar daaraan gaf de krant geen gehoor.

This post was last modified on May 27, 2018, 8:26 am

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am