Zwaarbeladen trucks zullen binnenkort niet meer rijden door de dorpen

Paramaribo - Met het oog op de voorbereidingen naar Srefidensi toe, is de Commissie Viering Srefidensi in samenwerking met het districtscommissariaat van Brokopondo en de lokale bevolking bezig de infrastructuur in en rondom het district aan te pakken.

In gesprek met het Nationaal Informatie Instituut (NII) geeft Glenn Dest, woordvoerder binnen de commissie aan dat na de klachten van zowel de bevolking als het district commissariaat te hebben aangehoord, over is gegaan tot het zoeken naar oplossingen. De mensen van de omliggende dorpen van Bronsweg, hebben naar hulp gevraagd voor de kwestie van de zwaarbeladen trucks die in het gebied rijden.

Na het aanhoren van de knelpunten binnen het district is de commissie overgegaan tot het aanpakken van onder andere de infrastructuur. Daarbij is een weg gemaakt die 3.2 kilometer lang is en moet dienen als bypass. De bypass zal ervoor zorgdragen dat trucks, beladen met zwaar materieel, voortaan geen gebruik mogen maken van de wegen binnen de dorpen. “Als wij in het district de viering doen, wil dat zeggen dat wat wij achterlaten ook voor het district positief moet zijn”, beklemtoont Dest. De woordvoerder geeft verder aan, dat de bypass rond 23 november een feit zal zijn.(NII)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am