Woei maakt zich zorgen over het niveau van De West

“Het is storend als ik verontruste medewerkers, familieleden en vrienden krijg die informeren naar de juistheid van de informatie” zegt de directeur van het Ministerie van Ruimtelijke Ordening en Grondbeheer, Leandra Woei, over een onjuist bericht in het avondblad “De West”. Het bericht dat staat onder de kop “Woei ontheven uit directeursfunctie RGB” klopt van geen kanten volgens de directeur.

Woei maakt zich zorgen over het niveau van het blad en vraagt zich af waarom er geen verificatie is geweest vanuit het medium. “Ik heb voor het eerst zoveel onzin in een artikel gelezen” zegt de directeur met een nuchtere toon.

Ze benadrukt dat ze een goede werkrelatie heeft met de minister van Ruimtelijke Ordening Grondbeheer, Roline Samsoedien. Minister Samsoedien zegt in gesprek met het Nationaal Informatie Instituut dat ze vanaf haar aantreden een prettige samenwerking heeft met de directeur en geen reden heeft om deze op te zeggen. De minister benadrukt dat ze geen waarde hecht aan onsmakelijke berichten. De bewindsvrouw gaat samen met haar team ongestoord verder met het vele werk op het ministerie.(NII)

Random Posts