woede in Brazilië waneer een meisje van vier wordt aangemoedigd om een naakte man aan te raken – video

Brazilië – Beelden met een kind van vier jaar dat wordt aangemoedigd om het lichaam van een naakte man aan te raken tijdens een naakte voorstelling heeft in Brazilië tot verontwaardiging geleid.

Het jong meisje kruipt rond de man in het Sao Paulo Museum voor Moderne Kunst (MAM), in Brazilië, terwijl hij naakt op zijn rug ligt en omringd is door andere mensen die naar hem kijken.

Tijdens de uitvoering van zijn’ La Bete’ stunt is op de beelden te zien hoe de moeder haar vierjarige dochter aanmoedigt om de voeten, benen en hand van kunstenaar Wagner Schwartz aan te raken.

Volgens de geen achter de naakte show zit er niets erotisch achter. Maar in Brazilië denken ze heel anders over, mensen hebben opgeroepen om de kunstenaar te arresteren. In plaats van kunst, noemen ze de show walgelijk’ en een strafbaar feit dat zal leiden tot pedofilie’, meldt Daily Mail.

De kunstenaar zei:’ Terwijl ik naakt sta of ligt laat ik mijn publiek toe om in contact te treden met mijn lichaam door hen uit te nodigen om aan mijn lichaam te trekken, opnieuw een vorm te geven, in vele verschillende houdingen te manipuleren en beelden te construeren met behulp van mijn lichaam’.

Een woordvoerder van MAM benadrukte dat het meisje niet in gevaar was en zei:’ Het meisje was met haar moeder, die ook kunstenares is. Haar dochter vroeg om de voorstelling bij te wonen nadat ze uitleg had gekregen over wat er in de voorstelling stond. Het kind wilde meedoen en onder leiding en toezicht van haar moeder, aldus de woordvoerder.

Random Posts