Most Wanted in Su: Bin Laden opgespoord en aangehouden

De politie van Albina heeft na verkregen informatie de verdachte Dino Nefelia alias “Bin Laden” op zaterdag 8 september aangehouden.

Bin Laden die op de most wanted lijst van de politie stond werd op zaterdag 8 september aan de Emmastraat te Albina gesignaleerd en aangehouden, nadat de politie een tip binnenkreeg. De wetsdienaren gingen na de na tip op onderzoek uit en troffen de verdachte aan. Hij werd direct in de boeien geslagen en overgebracht naar het bureau, daar gaf hij toe dat hij samen met een Franse kameraad in juli een overval hadden gepleegd in het uitgaanscentrum.

Met scherpe voorwerpen bracht dit duo het slachtoffer dat zijn tas stevig vastgreep steekverwondingen toe. Hierdoor verslapte de man zijn greep op de tas, waardoor de verdachten deze konden wegnemen.

Een alerte autobestuurder die dit alles zag gebeuren, reed in op de overvallers. De ene met de tas kwam op het wegdek te vallen. Hij stond op en vluchtte zonder de buit.

Zijn kompaan Ansoeis werd eerder aangehouden en is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Share

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.