Waarschuwing! Twee jeugdige meisjes bijna ontvoerd door nepagent.

Vrijdagmiddag heeft een nepagent van creoolse komaf in de middaguren geprobeerd om twee tienermeisjes te ontvoeren. Volgens de politie reed de man in een zwart gelakt voertuig, vermoedelijk van het merk Toyota Ist. De man gaf aan dat hij van de jeugdpolitie is. Ook had deze nepagent een kogelvrije vest aan met het opschrift politie aan de voor-en achterzijde.

Op het adres te Kwatta gaf hij de namen van de twee tiener meisjes door die volgens hem mee moesten voor een onderzoek.

De ouders die niet beter wisten, hebben na aandringen van deze “nepagent” hun dochters meegestuurd. De nepagent reed vervolgens weg met de twee meisjes en voerde op een bepaald moment terwijl hij reed een telefoongesprek met een ander, waarbij hij aangaf de twee tiener meisje in zijn voertuig heeft.

Aan de hand van het gesprek dat de nepagent voerde, vertrouwden de meisjes de zaak niet en zagen hun kans Op een gegeven te vluchten toen de stoplicht op rood stond. Kort daarna meldde zij zich samen met hun ouders bij de politie. De politie neemt de zaak heel hoog op en doet een dringend beroep op eenieder om alert te zijn.

Ook waarschuwt de politie ouders om u jeugdige kinderen niet zomaar mee te sturen met wild vreemde personen, ook laat de politie weten dat Iedere agent verplicht is zich te legitimeren. Indien u het toch niet vertrouwt, neemt u contact op met de Centrale Meldkamer van de politie op het nummer 115.

Indien het gaat om Jeugdigen mag u ook bellen met de afdeling Jeugdzaken op het nummer 404687, om te verifiëren of er inderdaad een onderzoek is gestart waar uw jeugdige bij is betrokken.

Random Posts