Waarnemend president Adhin benadrukt belang goede infrastructuur

Paramaribo – Infrastructuur is een noodzakelijke voorwaarde om ontwikkeling van de grond te krijgen. Het Suriname National Infrastructure Projects beter bekend als Dalian IV, moet daarom ook gezien worden vanuit de nationale ontwikkeling.

Dit zei waarnemend president Ashwin Adhin vandaag bij de start van dit grote infrastructurele project te Paranam. Hierin is ondermeer opgenomen de asfaltering van wegen en de bouw en rehabilitatie van bruggen. De bewindsman geeft ook aan dat er een zo maximaal mogelijke invulling is gegeven van het project binnen de contouren van de nationale planning en ontwikkeling.

De regering is zich ervan bewust dat het leefmilieu van de burgers verbeterd moet worden. Dit project voorziet namelijk ook in die behoefte. Lokale diensten zullen naar zeggen van de waarnemend president profijt hebben bij de uitvoering van Dalian IV.

De gezagsdrager onderstreepte verder de goede relatie met de Volks Republiek China die wederom gedemonstreerd heeft een grote partner te zijn in de ontwikkeling van ons land. De financiering van dit project is mogelijk gemaakt door de China Exim Bank.(NII)

Random Posts