Vrouw slikt condoom door bij politie inval

Een prostituee die bang was om naar de gevangenis te gaan, trok het condoom van haar klant zijn penis en slikte het vervolgens door.

De 48-jarige Vietnamese vrouw werd schuldig bevonden aan meineed nadat ze de rechtbank probeerde te misleiden bij een politie inval in een massage salon.

De vrouw kreeg twee maanden gevangenisstraf wegens het feit dat zij bij een lokale rechtbank in West-Taiwan had gelogen dat ze geen seks had met haar klant, maar niet is gestraft voor het proberen om bewijsmateriaal te vernietigen, omdat het condoom nooit is gevonden. Ook de klant van de vrouw en een andere vrouwelijke collega’s werden gestraft, maar hun vonnissen zijn niet bekend gemaakt.

Haar klant gaf echter toe dat ze’ halverwege’ seks hadden toen ze door de politie werden verstoord en dat de vrouw het condoom snel heeft verwijderd van zijn penis. De politie doorzocht de massagekamer nadat ze een open pakje condoom hadden aangetroffen.

De vrouw werd naar het Jen-Ai Ziekenhuis in het naburige Taichung City gebracht, waar scans een’ schaduw’ in haar borst toonden, wat volgens de politie het condoom was. Als gevolg daarvan konden ze de vrouw niet aanklagen wegens het vernietigen van bewijsmateriaal.

De artsen in het ziekenhuis zeiden dat de vrouw een groot risico heeft genomen, als ze het condoom echt had ingeslikt.

Random Posts