Vrouw op brute wijze mishandeld in het binnenland van Suriname – video

In het binnenland van Suriname is een oude dame door een groepje vrouwen op brute wijze geslagen. De redactie van Suriguide kreeg beelden waarin te zien is hoe de weerloze vrouw achterna wordt gezeten door andere vrouwen die takken gebruiken om haar te slaan.

Op een gegeven moment kreeg de weerloze vrouw de kans om naakt naar binnen te rennen waar ze letterlijk en figuurlijk verder wordt geslagen, daarna wordt ze vervolgens naar buiten getrokken en helemaal verzwakt is, waarna ze nog meer klappen incasseerd.

Eerder op de dag schreven we dat de vrouw mishandeld werd omdat ze vermoedelijk gestolen heeft, dat blijkt niet zo te zijn. Volgens de berichten die de redactie heeft ontvangen gaat het hier om Hekserij. In het binnenland lijkt het doodnormaal te zijn onder de mensen omdat niemand het durft om aangifte te doen bij de politie. Het is vooralsnog niet bekend waar de beelden precies opgenomen zijn, maar  de redactie van Suriguide heeft al een aantal aanwijzingen ontvangen waar dit heeft plaatsgevonden. Update: De politie is op de hoogte gebracht. Later meer hierover. Heeft u ook beelden App de redactie 777-8090

Lees ook: Man komt om het leven bij steekincident in het ressort Tapanahoni

Random Posts

One thought on “Vrouw op brute wijze mishandeld in het binnenland van Suriname – video

  1. srot ding 4 dames. wies a foeroe yu no kang do a a san dat lik wang libi suma. en yu dat tak chineze no lobi blaka vrouw. wie zijn jullie om de straf van mensen in handen te nemen? jullie zijn de meest gelovigen in de wereld en toch doen jullie net als wilden apen. u ziet zelf dat dat niet mag en toch doe geen enkel persoon die in de buurt niets.

Leave a Reply

Your email address will not be published.