Vrouw in Suriname gestoken in de rug – video

Paramaribo – Op vrijdag 24 november is een vrouw tijdens een conflict door een onbekende manspersoon neergestoken aan de Calcuttastraat.

De 27-jarige slachtoffer Malaika B. werd in haar zitvlak door een manspersoon gestoken met een mes.  Het slachtoffer bleef op de weg liggen met de mes in haar achterste.

Het slachtoffer werd vervolgens naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo afgevoerd. Maar verliet de ziekenhuis zonder toestemming.

Uit het politie onderzoek is gebleken dat het slachtoffer als prostituee werkt en dat zij een conflict kreeg met een klant vanwege geld die ze nog van hem kreeg.

Toen de politie arriveerde was de dader spoorloos. Het mes dat gebruikt is, is in beslag genomen. Aan de aanhouding van de verdachte wordt gewerkt. De politie van Bureau Nieuwe Haven onderzoek de zaak verder.

Eerder schreven we dat het nog onduidelijk was waar van Suriname dit heeft plaats gevonden en door wie de vrouw is neergestoken. De politie is op de hoogte gebracht. Later meer hierover.

Random Posts