Vrouw geslachtsdeel overgoten met zuur door haar verkrachters

In India hebben twee mannen een vrouw verkracht op een school en hebben daarna zuur op haar geslachtsdeel gegooid. Twee mannen zitten momenteel vast en worden ondervraagd naar aanleiding van de verkrachting in het Ghoorpur-gebied in de noordelijke Indiase deelstaat Uttar Pradesh.

De politie hebben een chauffeur en zijn handlanger aangehouden. Volgens de had de chauffeur een jaar lang in het geheim een relatie met het slachtoffer, een weduwe met drie kinderen die als schoonmaakster werkte.

Hij beweerde dat hij een affaire met het slachtoffer had, maar dat hij met iemand anders in het huwelijk zou stappen, het slachtoffer kon het niet verkroppen en besloot hem onder druk te zetten.

Maar de chauffeur dacht er heel anders over. Op die bewuste dag was de school gesloten vanwege het Hindoefestival van Dussehra, maar ze ging toch naar het werk.

Maar volgens verschillende bronnen zou de chauffeur het latere slachtoffer hebben gelokt naar een afgelegen gedeelte van het schoolterrein waar ze elkaar zouden ontmoetten, maar in plaats daarvan werd ze door haar chauffeur en zijn handlanger belaagd en op brute wijze verkracht.

Nadat de vrouw werd verkracht hebben de mannen vervolgens zuur op het geslachtsdeel van haar gegooid. In India werd het slachtoffer in een ziekenhuisbed gefotografeerd, maar er was geen woord in de Indiase media over het incident en haar medische toestand.

Share

Random Posts