Vrouw door vriend gedood tijdens woordenwisseling te Nieuw Koffiekamp

De recherche van regio Midden heeft op woensdag 20 september de 32-jarige Claudio S. meer bekend als ‘Barba’ ingesloten.

De verdachte is door een familielid overgebracht naar het politiebureau. Volgens verklaring van “Barba” heeft hij in de avond van dinsdag 19 september zijn 38-jarige vriendin Agatha Derby om het leven gebracht. Naar zijn zeggen vertoefde hij samen met zijn vriendin voor werkzaamheden te Nieuw Koffiekamp. Bij haar had hij geruime tijd geld gespaard.

Op de bewuste avond vroeg hij Agatha naar het geld om naar de stad te komen. De vrouw weigerde dat af te staan. Er ontstond een woordenwisseling gevolgd door een schermutseling tussen hen. Op een bepaald moment heeft hij haar keel dichtgedrukt en viel ze bewusteloos neer.

Claudio liet haar alleen achter, sloot de woning af en liep naar een familielid dat woonachtig is te Brownsweg. Aan het familielid vertelde hij dat hij zijn vriendin heeft vermoord.
De recherche van regio Midden deed samen met het Regio Bijstand Team Midden (RBTM)Nieuw Koffiekamp aan en trof het levenloze lichaam aan.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen en is Claudio alias ‘Barba’ achter slot en grendel geplaatst.(KPS)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am