Vrouw doodt 1 maand oude stiefzoon door rattengif in zijn drinken te stoppen

Een vrouw heeft de baby van haar man gedood door het rattengif te voeren, aldus de politie in Nigeria.

De politie van zei dat ze de 28-jarige stiefmoeder, hebben gearresteerd nadat ze haar stiefzoon met opzet heeft vermoord.

Volgens het politieonderzoek woonde de verdachte met haar man en zijn tweede vrouw. Vorige maand beviel de tweede vrouw van babyjongen en dat kon de vrouw blijkbaar niet verkroppen.

Op de bewuste dag gingen de tweede vrouw en haar man naar het werk en lieten de verdachten oppassen op hun pasgeboren kindje.
Op een gegeven moment stopte de vrouw rattengift in het flesje van de baby en mengde die met water en gaf het aan het kindje, waardoor het kind begon te braken.

De moeder die niet doorhad dat haar kind was vergiftigd, bracht haar zieke kind naar het Mai’ adua ziekenhuis. Toen de conditie van de baby niet werd verbeterd, nam de moeder hem mee naar het Daura General Hospital, waar hij stierf. Na een medisch onderzoek hebben de artsen bevestigd dat de baby rattengif heeft geconsumeerd.

Tijdens het verhoor ontkende de stiefmoeder dat ze het kind met opzet heeft vermoord.
Zij beweerde dat toen ze rattengif in het huis verspreidde, begon te huilen. Vervolgens bereidde ze een fles water en vergat ze haar handen te wassen.

De verdachte beweerde ook dat haar man en zijn vrouw haar hebben vergeven.

Random Posts