Vrouw bindt kind vast en kijk toe hoe vriend het kind misbruik

In North Carolina zijn een vrouw en haar vriend gearresteerd nadat zij ervan worden beschuldigd een kind te hebben misbruikt en hebben mishandeld.

De politie van Troutman een plaats in de Amerikaanse staat North Carolina, hebben de 37-jarige Stephanie Johanna Giddens en 38-jarige Andrew Patrick Williams aangehouden nadat zij beschuldigd zijn van seksueel misbruik van een kind dat met hen samenwoonde.

Op een dag bond de vrouw de handen en voeten van het kind, en begon zij het kind te mishandelen, vervolgens voerde Williams verschillende seksactiviteiten uit op het kind terwijl de vrouw toekeek. Het kind werd naar een ziekenhuis gebracht waar het kind aan haar verwondingen werd behandeld. Het ministerie van Sociale Zaken nam het kind onder zijn hoede.

Williams werd beschuldigd van opzettelijk kindermisbruik en het toebrengen van ernstige letsel en Giddens werd beschuldigd van kindermishandeling met ernstige lichamelijke letsels en het misbruiken van kind.

Volgens het politieonderzoek zorgden Giddens en Williams voor het kind dat niet geïdentificeerd is vanwege de leeftijd. De twee verdachten zitten namelijk opgesloten in de gevangenis.

Random Posts