Voormalige seksslavin (20) die in Den Haag moest werken zet gruwelijke foto’s online -Video

Den Haag – Er zijn foto’s op het internet verschenen waarop de verwondingen van een voormalige sekslavin te zien zijn. Het slachtoffer, een 20-jarige vrouw uit Bulgarije, zat vol blauwe plekken en littekens aan haar lichaam.

Het slachtoffer werd gedwongen om in Den Haag, als prostitutie te werken, ook werd het slachtoffer stelselmatig door haar ontvoerders op brute wijze mishandeld,meldt Metro uk.

Na haar redding heeft de Oostenrijkse Norbert Ceipek foto’s van de jonge vrouw op het internet gezet om de aandacht te vestigen op slachtoffers van mensenhandel. Naast het slachtoffer zwarte ogen en gezwollen lippen lijdt de onbekende vrouw aan een ernstig hoofdletsel en open wonden op haar handen.

Ook heeft het slachtoffer een groot litteken van onder haar buik tot aan haar ribben. Ceipek opende een stichting voor slachtoffers van mensenhandel in Bulgarije nadat hij met pensioen is gegaan als directeur van Drehscheibe, een bekende hulporganisatie tegen mensenhandel in Wenen.


De 20-jarige vrouw leerde volgens Ceipek, één van haar ontvoerders kennen en die beloofde haar naar Nederland te brengen en alles voor haar zou doen.

Bij aankomst realiseert ze zich dat ze met nog een Bulgaarse en twee Nigerianen vrouwen als prostitutie moesten werken.Het slachtoffer wilde het zelf niet, waarna ze door haar ontvoerders op brute wijze mishandeld werd mishandeld en acht maanden lang gedwongen werd om in de prostitutie te werken in Den Haag.

Share

Random Posts