Video: Man die zesjarige jongetje aanrandde komt om na val uit raam

In de New Yorkse wijk Bronx viel een man donderdag uit een raam van een appartement. Volgens verschillende media heeft de 44-jarige Edgar Collaguazo een zesjarige jongen op een verjaardagsfeestje aangerand en een meisje gekust. De man probeerde via een raam te ontsnappen, maar dat kwam hem duur te staan omdat de ouders van het kindje hem achterna zaten.

De ouders van de misbruikte jongen huurden een kamer van Edgar Collaguazo in het appartementsblok. Het feestje voor de jongen was nog bezig toen Collaguazo thuiskwam. De man nodigde minstens drie kinderen uit in zijn kamer om er een film te bekijken. Maar toen het meisje dat eerder vrolijk was, verdwaasd uit de kamer kwam, ging de moeder van de jarige jongen een kijkje nemen, meldt HLN.be.

Eenmaal in de kamer betrapte de moeder Collaguazo terwijl hij haar zoontje aan het betasten was op zijn schoot.  Volgens het meisje had de 44-jarige Collaguazo haar gekust en tegen haar heeft gezegd om het niet verder te vertellen aan niemand.

De moeder belde gelijk de politie, maar de aanwezige vaders vielen Collaguazo meteen aan en verkochten hem een aantal rake klappen. De vermeende aanrander werd in een kamer opgesloten in afwachting van de politie, maar hij besloot via een raam te vluchten die hem vervolgens fataal werd.  Hij werd naar het ziekenhuis afgevoerd waar hij overleed.

Random Posts