Video: Man die zesjarige jongetje aanrandde komt om na val uit raam

In de New Yorkse wijk Bronx viel een man donderdag uit een raam van een appartement. Volgens verschillende media heeft de 44-jarige Edgar Collaguazo een zesjarige jongen op een verjaardagsfeestje aangerand en een meisje gekust. De man probeerde via een raam te ontsnappen, maar dat kwam hem duur te staan omdat de ouders van het kindje hem achterna zaten.

De ouders van de misbruikte jongen huurden een kamer van Edgar Collaguazo in het appartementsblok. Het feestje voor de jongen was nog bezig toen Collaguazo thuiskwam. De man nodigde minstens drie kinderen uit in zijn kamer om er een film te bekijken. Maar toen het meisje dat eerder vrolijk was, verdwaasd uit de kamer kwam, ging de moeder van de jarige jongen een kijkje nemen, meldt HLN.be.

Eenmaal in de kamer betrapte de moeder Collaguazo terwijl hij haar zoontje aan het betasten was op zijn schoot.  Volgens het meisje had de 44-jarige Collaguazo haar gekust en tegen haar heeft gezegd om het niet verder te vertellen aan niemand.

De moeder belde gelijk de politie, maar de aanwezige vaders vielen Collaguazo meteen aan en verkochten hem een aantal rake klappen. De vermeende aanrander werd in een kamer opgesloten in afwachting van de politie, maar hij besloot via een raam te vluchten die hem vervolgens fataal werd.  Hij werd naar het ziekenhuis afgevoerd waar hij overleed.

This post was last modified on November 17, 2017, 4:12 pm

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am