VHP helpt Abrabroki om van ‘ghetto’ karakter af te komen

De VHP wil ‘ghetto’ Abrabroki helpen transformeren naar een andere branding ‘get to Abrabroki’. Dit is met de VHP afgesproken tijdens een bijeenkomst zondagavond die gehouden is op uitnodiging van Stichting Belangenbehartiging Abrabroki en Omgeving. Voorzitter Chan Santokhi was met een delegatie aanwezig op de vergadering.

Tijdens deze bijeenkomst is van gedachten gewisseld met de buurtbewoners, onder wie vooral jongeren, over de problemen, maar ook over de oplossingsmodellen. De VHP zal met de stichting de projecten identificeren, die uitgevoerd kunnen worden voor Abrabroki.

De buurtbewoners hebben aangegeven dat Abrabroki een ‘ghetto’ karakter heeft, waarvan ze af willen. De buurt heeft tal van prominenten en talenten opgeleverd op verschillende gebieden voor maatschappij. De VHP heeft toegezegd dat ze als bescheiden ‘bruggenbouwers’ zullen zorgen voor topsport, model buurtontwikkeling en de nationale ontwikkeling, via het aanleveren van opgeleid kader, waarover zij beschikt.

Topsporter Ronnie Aloema, die de bijeenkomst voorbereid had met de stichting, trad publiekelijk toe tot de VHP, en motiveerde waarom hij dat gedaan heeft. Hij wil namelijk ontwikkeling zien in de buurt en heeft volste vertrouwen en geloof in de VHP. Hij is ervan overtuigd dat de oranje partij in staat is ontwikkeling te brengen voor de gemeenschap van Abrabroki én het land.(Starnieuws)

Random Posts