VHP helpt Abrabroki om van 'ghetto' karakter af te komen

De VHP wil 'ghetto' Abrabroki helpen transformeren naar een andere branding 'get to Abrabroki'. Dit is met de VHP afgesproken tijdens een bijeenkomst zondagavond die gehouden is op uitnodiging van Stichting Belangenbehartiging Abrabroki en Omgeving. Voorzitter Chan Santokhi was met een delegatie aanwezig op de vergadering.

Tijdens deze bijeenkomst is van gedachten gewisseld met de buurtbewoners, onder wie vooral jongeren, over de problemen, maar ook over de oplossingsmodellen. De VHP zal met de stichting de projecten identificeren, die uitgevoerd kunnen worden voor Abrabroki.

De buurtbewoners hebben aangegeven dat Abrabroki een 'ghetto' karakter heeft, waarvan ze af willen. De buurt heeft tal van prominenten en talenten opgeleverd op verschillende gebieden voor maatschappij. De VHP heeft toegezegd dat ze als bescheiden 'bruggenbouwers' zullen zorgen voor topsport, model buurtontwikkeling en de nationale ontwikkeling, via het aanleveren van opgeleid kader, waarover zij beschikt.

Topsporter Ronnie Aloema, die de bijeenkomst voorbereid had met de stichting, trad publiekelijk toe tot de VHP, en motiveerde waarom hij dat gedaan heeft. Hij wil namelijk ontwikkeling zien in de buurt en heeft volste vertrouwen en geloof in de VHP. Hij is ervan overtuigd dat de oranje partij in staat is ontwikkeling te brengen voor de gemeenschap van Abrabroki én het land.(Starnieuws)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am