Vermoedelijke verdachte inbraak meerdere keren gekapt

Paramaribo – De politie van het ressort Santo Dorp hebben op 1 oktober de 48-jarige Ronald E. aangehouden. Volgens de politie deed de vrouw van Ronald op donderdag 21 september aangifte van Inbraak tegen een onbekende inbreker.

Via getuigen kreeg de vrouw van Ronald informatie over de vermoedelijke inbreker en dat die spullen ter verkoop aanbood. Maar in plaatst van naar de politie te gaan, wachtte ze op de komst van haar partner die voor werkzaamheden enkele weken weg was.

Volgens de politie vernam Ronald dat zijn vrouw door de vermoedelijke inbreker werd lastig gevallen. Op zondag 1 oktober werden de klachten van de vrouw hem te veel en deed hij de plek aan waar volgens zijn partner de vermoedelijke verdachte zich ophoud, aldus de politie.

Ronald vroeg de man om rekenschap en bracht hem enkele verwondingen toe met een scherp voorwerp. Het slachtoffer heeft daarbij kapwonden aan zijn linker onderarm, linker en rechter bovenbeen opgelopen.

Per ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis.

De ingeschakelde politie hield Ronald aan en bracht hem over naar het bureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij ingesloten.

Random Posts