Verdachte steekpartij brengt slachtoffer naar het ziekenhuis en veroozaakt aanrijding

Paramaribo - De politie van Nieuwe Haven heeft op zondag 24 september de 32-jarige Marvin L. aangehouden voor zware letsel en het veroorzaken van een aanrijding aan de Idsingastraat, meldt de politie. De verdachte bracht op de bewuste dag zijn vriendin Xiomara en Edson, vriend van een vriendin steekverwondingen toe met een scherp voorwerp.

Uit het politie dossier is gebleken dat het slachtoffer niet uit mocht van de verdachte, maar ging vervolgens op zaterdag 23 september naar een club aan de Celinastraat en kwam twee vriendinnen samen met Edson, vriend van één vriendin tegen. Na afloop liep Xiomara met het drietal naar hun voertuig, maar zag het voertuig van de verdachte geparkeerd stond achter die van haar vriendinnen.

De verdachte liep vervolgens naar haar toe, waarna er een woordenwisseling tussen beide ontstond, om erger te voorkomen kwam Edson tussen beiden, waardoor er een worsteling tussen de heren ontstond. Edson die op dat moment een fles in zijn handen had, probeerde zichzelf en de dames te verdedigen maar werd door de verdachte in de been gestoken en Xiomara in de rug.

Marvin begaf zich vervolgens met Xiomara naar zijn auto en reed samen met slachtoffer naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis in Paramaribo. Onderweg naar het ziekenhuis veroorzaakte de verdachte op de kruising van de Drambrandersgracht en de van Idsingastraat een aanrijding. De vrienden die dit zagen gebeuren, schoten Xiomara weer te hulp en brachten haar naar het ziekenhuis. De verdachte gaf niet op, liet zijn voertuig met draaiende motor achter en stapte vervolgens in een ander voertuig en zette de achtervolging in.

De politie van Bureau Nieuwe Haven kreeg een melding dat een voertuig achter is gelaten na een aanrijding. Bij aankomst werd de politie geïnformeerd dat de bestuurder van het voertuig zich in het ziekenhuis bevindt. Eenmaal in het ziekenhuis werden zowel de verdachte en de gewonden aangetroffen.

Aan de hand van de verklaringen werd de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, aldus de politie. Xiomara is medisch behandeld en verwezen naar een chirurg. Edson wenste niet medisch te worden behandeld en ook geen aangifte tegen de verdachte te doen en mocht naar huis. Maar op maandag 25 september moest Edson in het ziekenhuis worden opgenomen vanwege de steekwond die hij eerder had opgelopen.

De verdachte werd aangehouden is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

This post was last modified on September 29, 2017, 10:35 am

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am