Verdachte: Ik was aan het poepen toen de politie op me schoot

Marlon G. blijft ontkennen dat hij een inbraak wilde plegen aan de Zwartenhovenbrugstraat toen hij in zijn been werd geraakt door een politiekogel. De man beweerde woensdag tijdens de zitting dat hij ‘aan het poepen was’ toen de politieagent op hem schoot. Rechter Robert Praag hoorde twee politieagenten als getuige.

De verdachte staat terecht voor een poging tot inbraak op 24 september 2017. De agenten waren aan het surveilleren toen de Centrale Meldkamer via de portofoon meedeelde dat dieven gesignaleerd waren bij een bedrijf aan de Zwartenhovenbrugstraat.

Ook is het alarm afgegaan. De agenten verklaarden dat ze twee personen zagen wegrennen toen zij ter plekke aankwamen. Er werd een achtervolging ingezet. De verdachte zou over schuttingen zijn gesprongen en heeft volgens de wetsdienaren de waarschuwingsschoten genegeerd. Op grond daarvan is er gericht geschoten. De man werd geraakt in zijn onderbeen.

De beklaagde zei dat de agenten niet de waarheid spreken. Hij was op het perceel naast het pand zijn behoefte aan het doen toen de politieman op hem schoot, beweerde de verdachte. Uit schrik heeft hij de benen genomen. De politieagenten verklaarde dat de man ‘een cutter’ bij zich had die hij weggooide terwijl hij wegrende. Op zijn lichaam is een mes gevonden bij de aanhouding. Deze zaak wordt op 10 januari verder behandeld.(Starnieuws)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am