Vader slaat kindje (3) bewusteloos en slaat op de vlucht

Paramaribo – Een vader die zijn driejarige zoontje afgelopen week heeft mishandeld en bewusteloos heeft achtergelaten is nog niet door de politie aangehouden. De 3-jarige Shantat D. zou zijn mishandeld door zijn vader vanwege een stukje formulier van goed gedrag.

Volgens de politie was de vader opzoek naar zijn bewijs van gedrag en omdat hij dat niet kon vinden vermoedde de vader dat zijn driejarige zoontje wist waar het formulier was.

Maar jammer genoeg wist het arme kind niet waar het formulier was, en moest daarvoor de prijs voor betalen. Uit het verklaring van de oma tilde de vader zijn zoontje op en smeet die vervolgens met brute kracht tegen de grond aan, waardoor het kindje het bewustzijn verloor.

Het kindje werd daarna door een familielid naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis afgevoerd waar de politie van Santo dorp door personeelsleden van SEH ingeschakeld.

Shantat is ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Ziekenhuis. Hij is onder behandeling van de neurochirurg en de kinderarts. Aan de aanhouding van de vader wordt gewerkt.

De politie van Santo Dorp is belast met deze zaak.

Share

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.