Vader schiet dochter twee keer in het gezicht vanwege een slordige kamer – video

Een vader van 6 kinderen moet 22 jaar de gevangenis in omdat hij zijn jongste dochter heeft vermoord vanwege haar slordige kamer.

De 64-jarige vader uit Cleveland, Ohio, pleitte vorige week schuldig voor het doodschieten van zijn dochter omdat “zij zich niet aan zijn regels hield door haar kamer niet op te ruimen en te laat thuis te komen”.

De 64-jarige Jamal Mansour was boos vanwege het feit dat zijn dochter overal in haar slaapkamer stapels kleren en half gegeten maaltijden liet liggen. De vader, eigenaar van een tankstation, gaf zijn 27-jarige dochter op de bewuste dag de opdracht om haar kamer op te ruimen, maar toen zij dat niet deed schoot hij haar vorig jaar twee keer in het gezicht en één keer in de hals, terwijl zij lag te slapen.

De 27-jarige dochter, die als apotheekster werkte in het Universitair Ziekenhuis Ahuja Medical Center in Beachwood, stierf in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

In de rechtbank pleitte de vader schuldig aan doodslag en is veroordeeld tot 22 jaar gevangenisstraf.Ook bood de vader in de rechtbank zijn verontschuldigingen aan zijn familie en zijn dochter. Hij zei dat hij zijn dochter heel erg mist en had liever gewild dat hij degene was die omkwam in plaats van zijn dochter.

Random Posts