Vader betrapt dochter tijdens de seks en draait helemaal door

Greater Manchester - Een vader die zijn dochter op heterdaad betrapte tijdens de seks, moet 14 maanden de gevangenis in, nadat hij zijn dochter en haar vriend zwaar heeft mishandeld.

Soruth Ali, 42, werd om 5.00 uur wakker toen hij geluiden uit de slaapkamer van zijn dochter hoorde en liep vervolgens naar toe om te kijken wat er aan de hand is. Eenmaal in de slaapkamer wist hij niet wat hem overkwam, hij betrapte zijn dochter in bed met haar vriend.

De vader draaide helemaal door en pakte vervolgens een hamer waarmee hij de vriend mee bewerkte, voordat hij hem achterna heeft gezeten. Vervolgens sloeg hij zijn dochter en schopte hij haar terwijl ze op de grond lag van de pijn, hij trok haar vervolgens aan haar haren en sleepte haar naar buiten.

De vriend liep door de klap met de hamer een gat in het hoofd en moest medisch worden behandeld, terwijl de dochter blauwe plekken in haar gezicht en op het hoofd heeft opgelopen. De tiener was volgens Engelse media doodsbang van haar vader dat ze naar een geheim adres is verhuisd waar ze onder politiebescherming werd geplaatst voordat ze in een opvang werd geplaatst.

Maar dit blijkt niet de eerste keer te zijn dat de dochter haar vriend stiekem de woning van haar ouders binnen smokkelde, daarvoor waren ze ook al bijna betrapt, maar de vriend wist zich toen schuil te houden.

De vader werd aangeklaagd en moet 14 maanden de gevangenis in. Het incident gebeurde in Leigh, Greater Manchester, op 21 augustus van dit jaar.

This post was last modified on October 1, 2017, 11:08 am

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am