Vader betrapt dochter tijdens de seks en draait helemaal door

Greater Manchester – Een vader die zijn dochter op heterdaad betrapte tijdens de seks, moet 14 maanden de gevangenis in, nadat hij zijn dochter en haar vriend zwaar heeft mishandeld.

Soruth Ali, 42, werd om 5.00 uur wakker toen hij geluiden uit de slaapkamer van zijn dochter hoorde en liep vervolgens naar toe om te kijken wat er aan de hand is. Eenmaal in de slaapkamer wist hij niet wat hem overkwam, hij betrapte zijn dochter in bed met haar vriend.

De vader draaide helemaal door en pakte vervolgens een hamer waarmee hij de vriend mee bewerkte, voordat hij hem achterna heeft gezeten. Vervolgens sloeg hij zijn dochter en schopte hij haar terwijl ze op de grond lag van de pijn, hij trok haar vervolgens aan haar haren en sleepte haar naar buiten.

De vriend liep door de klap met de hamer een gat in het hoofd en moest medisch worden behandeld, terwijl de dochter blauwe plekken in haar gezicht en op het hoofd heeft opgelopen. De tiener was volgens Engelse media doodsbang van haar vader dat ze naar een geheim adres is verhuisd waar ze onder politiebescherming werd geplaatst voordat ze in een opvang werd geplaatst.

Maar dit blijkt niet de eerste keer te zijn dat de dochter haar vriend stiekem de woning van haar ouders binnen smokkelde, daarvoor waren ze ook al bijna betrapt, maar de vriend wist zich toen schuil te houden.

De vader werd aangeklaagd en moet 14 maanden de gevangenis in. Het incident gebeurde in Leigh, Greater Manchester, op 21 augustus van dit jaar.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.