Twee leerlaren aangehouden voor het versturen van verkrachting video..

Louisiana -Twee leraren zijn door de Amerikaanse autoriteiten aangehouden vanwege beelden die zij naar elkaar hebben gestuurd waarop is te zien dat een 13-jarige meisje door vier andere leerlingen wordt verkracht. Ook hebben de leraren het incident niet aan de politie gemeld.

Volgens de Amerikaanse autoriteiten hebben ze de 32-jarige Nicole Kusmirek en de 27-jarige Shayla Shane gearresteerd, nadat het 13-jarige meisje was verkracht in de badkamer van de school.

Beide leerkrachten zijn beschuldigd van het bezit van kinderenporno en het niet melden van kindermisbruik. Ook werd Shane aangeklaagd wegens belemmering van de rechtsgang.

Het slachtoffer vertelde aan de politie dat ze op uitnodiging van een student de jongens kleedkamer inging. Toen het slachtoffer eenmaal daar was, merkte zij dat er meer jongens in de toiletruimte waren. Het slachtoffer probeerde vervolgens nog te vluchten, maar werd tegen gehouden door de jongens en werd vervolgens gedwongen om seks met ze te hebben.

Het incident werd gefilmt en op Instagram geupload. Op een gegeven moment zagen Kusmirek en Shane de beelden voorbij komen op hun mobiele telefoon.
De ene leraar mailde de video vervolgens naar zichzelf en naar een andere leraar.

Random Posts