Toeristen maken Suriname schoon – afbeeldingen

Op social media gaan er afbeeldingen in de ronde waarop te zien hoe toeristen Suriname schoon proberen te maken, ja je leest het goed “Toeristen maken Suriname schoon”.

De toeristen die op de afbeeldingen te zien zijn, waren daarbij Plattebrug bezig met rotzooi uit het water te halen, volgens verschillende bronnen.

Ook gaan de afbeeldingen op social media viraal. Men kan het niet geloven dat toeristen die een leuke tijd in Suriname zijn komen door brengen nu het land proberen schoon te krijgen. Surinamers zijn slordig, Surinamers zijn varkens, ze weten niet hoe ze met hun eigen land moeten omgaan, zo klinken de berichten op social media.

Random Posts

3 thoughts on “Toeristen maken Suriname schoon – afbeeldingen

  1. Meer dan de helft in dit land is ongeschoold, inclusief de beleidmakers. Dan is het niet vreemd dat er overal rotzooi gemaakt wordt, er wordt gerotzooid met de staatsfinancien, gedrag (rotzooi schoppen), drugsgebruik (rotzooi gebruiken), rotzooi in de kop (stelen, oplichten, golddigging, regels, normen en waarden overtredend gedrag etc), en men consumeert allerlei op straat gekochte rotzooi (junk) en gooit de verpakking op straat. Wel, die bakra’s waren vergeten om Surinamers manieren aan te leren voordat ze weggingen, maar die hadden ze toen zelf ook nog niet. Nu komen ze die luie surinamertjes even leren hoe ze dat zelf moeten doen want vanuit onze regering is er geen geld. Slaan helpt niet en mag niet en niemand wil luisteren en er is geen geld om rotzooi op te ruimen. Er is geen geld voor rotooi. Vraag aan een toerist hoe je je eigen rotzooi moet opruimen! Misschien geeft hij je een euro als je je rotzooi mee helpt opruimen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.