Timon Badloe geliquideerd in Nieuwegein

In een woonwijk in Nieuwegein is dinsdagmorgen volgens buurtbewoners de 43-jarige Timon Badloe doodgeschoten. Het incident vond plaats aan de Apolloburg, waar in 2013 ook een man werd geliquideerd. Twee verdachten sloegen op de vlucht, maar werden in Amsterdam Zuidoost klemgereden en gearresteerd.

Er zou even voor 08.00 uur vanmorgen vijf keer op de voorruit van de auto geschoten zijn. Ook de ruit naast de bestuurder is gesneuveld. Hulpdiensten hebben nog hulp geboden, maar het slachtoffer is aan zijn verwondingen overleden.

De daders sloegen meteen op de vlucht. Na een klopjacht is een auto met verdachten klemgereden in Amsterdam. Twee mannen zijn gearresteerd.

Omstanders vertellen aan De Telegraaf hoe het 43-jarige slachtoffer dinsdagmorgen onder vuur werd genomen in zijn Seat. ,,Ik heb hem in de auto zien zitten”, vertelt een jongeman die staat te trillen op zijn benen. „Hij had geen schijn van kans. Dit beeld vergeet ik nooit meer.”
Het slachtoffer is volgens omstanders de Surinaamse Timon Badloe, ook bekend als ’Chico’ die met zijn vrouw en hun baby van drie maanden aan de Apolloburg woonde.

Omwonende John hoorde ’s ochtends knallen. Toen er ook een helikopter boven de wijk vloog, besloot hij poolshoogte te nemen. Hij is zichtbaar aangedaan. ,,Vier jaar geleden werd een bekende van mij hier doodgeschoten. Nu weer een. Nieuwegein lijkt een slaapstad, maar schijn bedriegt.” John voelt zich niet langer op zijn gemak in de woonwijk. ,,Misschien is het tijd om te verhuizen.”

Inmiddels verzamelen nabestaanden van het slachtoffer zich op straat. Ze willen niet met de pers praten. (De Telegraaf)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am