Thaise soldaat schiet zijn zwangere vrouw dood in supermarkt

Een Thaise soldaat is gearresteerd nadat hij zijn zwangere vrouw heeft doodgeschoten in het bijzijn van klanten in een supermarkt.

41-jarige Pichet Chumboonchu stalkte zijn 40-jarige zwangere vrouw voordat hij haar in een supermarkt dood schoot omdat zij om een echtscheiding had gevraagd nadat zij had vernomen dat hij een affaire had.

In het supermarkt eiste hij dat zij terug bij hem kwam, maar toen zij weigerde schoot hij haar drie keer in de rug. Getuigen hebben zich over de zwangere vrouw ontfermd tot de hulpverleners waren gearriveerd. Ook zijn er tijdens het schietincident een 7-jarige jongen door een verdwaalde kogel in de been geraakt en een 32-jarige winkelmedewerkster in het borstkas.

De zwangere vrouw werd naar het ziekenhuis afgevoerd, waar ze aan haar verwondingen overleed. De medewerkster van de winkel ligt nog in kritieke toestand in het Udon Thani Ziekenhuis, en de jongen werd behandeld en heengezonden.

De verdachte werd tijdens het incident met zijn eigen pistool in de borst geschoten. De politie gelooft niet dat hij zelfmoord heeft geprobeerd te plegen.Volgens hun onderzoek, is het 9 mm automatische wapen vastgelopen en vervolgens een laatste ronde schoot waardoor de verdachte in de borst is geraakt. Over het ongeboren kind is niets bekend gemaakt.

Random Posts