Thaise soldaat schiet zijn zwangere vrouw dood in supermarkt

Een Thaise soldaat is gearresteerd nadat hij zijn zwangere vrouw heeft doodgeschoten in het bijzijn van klanten in een supermarkt.

41-jarige Pichet Chumboonchu stalkte zijn 40-jarige zwangere vrouw voordat hij haar in een supermarkt dood schoot omdat zij om een echtscheiding had gevraagd nadat zij had vernomen dat hij een affaire had.

In het supermarkt eiste hij dat zij terug bij hem kwam, maar toen zij weigerde schoot hij haar drie keer in de rug. Getuigen hebben zich over de zwangere vrouw ontfermd tot de hulpverleners waren gearriveerd. Ook zijn er tijdens het schietincident een 7-jarige jongen door een verdwaalde kogel in de been geraakt en een 32-jarige winkelmedewerkster in het borstkas.

De zwangere vrouw werd naar het ziekenhuis afgevoerd, waar ze aan haar verwondingen overleed. De medewerkster van de winkel ligt nog in kritieke toestand in het Udon Thani Ziekenhuis, en de jongen werd behandeld en heengezonden.

De verdachte werd tijdens het incident met zijn eigen pistool in de borst geschoten. De politie gelooft niet dat hij zelfmoord heeft geprobeerd te plegen.Volgens hun onderzoek, is het 9 mm automatische wapen vastgelopen en vervolgens een laatste ronde schoot waardoor de verdachte in de borst is geraakt. Over het ongeboren kind is niets bekend gemaakt.

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am