Telesur gaat van start met traject vakantiewerkers

PARAMARIBO – Op 28 augustus 2017 kondigde Telesur de start van het traject vakantiewerkers aan bij het Telesur’s Human Resource Development gebouw aan de Anton Dragtenweg. Dit werd middels een persbericht bekendgemaakt.

Tijdens de opening gaf Mancel van D’ Isle van General Marketing & Sales Solutions een serie van motivatiesessies met de slogan ‘Be a benefit to Telesur and let Telesur be a benefit to you’. Deze sessie diende als startsein van het project dat duurt tot en met 15 september aanstaande.

Zeventig vakantiewerkers kregen de boodschap mee zich dienstbaar op te stellen. Van D’Isle gaf hen ook vier principes mee die moeten leiden tot een goed einde: Gefocust blijven, je geloofwaardig en betrouwbaar opstellen, hard werken en geloof hebben in de God die je dient. Waarnemend- manager HR service desk, Joan Jong A Tjauw, benadrukte in haar welkomstwoord dat het mes aan twee kanten snijdt.

Door plaatsing stelt Telesur hen in de gelegenheid kennis te maken met het arbeidsproces, praktijksituaties en financieel ook nog iets aan over te houden. Anderzijds krijgen de medewerkers van Telesur hierdoor de gelegenheid even op adem te komen en eventueel van een vakantie te genieten zonder dat het werk blijft liggen.

Jong A Tjauw vertrouwt erop dat deze jeugdige werkers die uit de bijkans driehonderd aanvragen zijn uitverkoren, met plezier hun baan zullen doen. Middels een voordracht moedigde ze hen aan hun doelen na te streven en steeds te evalueren. De groep bestaat uit jongeren in de leeftijdsklasse 17 tot en met 25 jaar en rekrutering heeft plaatsgevonden via verschillende instroommogelijkheden.

Zo zijn er vanwege het sociaal karakter van dit project jeugdigen via het Ministerie van Sport & Jeugdzaken toegevoegd aan de groep die via sollicitatie is geselecteerd.(Times of Suriname)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am