Surinaamse artiest Colonel raakt lichaamsdeel kwijt – video

Paramribo – Artiest Gardel Tuart meer bekend als Colonel belandde in het ziekenhuis nadat hij tijdens het voetballen gewond raakte.

In het ziekenhuis verteld Colonel dat hij niet meer is hoe hij is geboren en dat hij een belangrijke lichaamsdeel kwijt is geraakt, maar welke lichaamsdeel het is, heeft hij niet verteld. op sociale media speculeren mensen dat het mogelijk om zijn geslachtsdeel gaat.

De artiest die in België woont, hoorde de artsen nog zeggen dat het allemaal goed zou komen voor hij in narcose ging, eindstand werd hij wakker kreeg hij te horen dat het lichaamsdeel zo beschadigd was dat de artsen het moesten verwijderen.

In een videoboodschap laat de artiest aan zijn fans weten dat zij zich niet ongerust hoeven te zijn en dat hij snel weer de oude zal zijn.

De 31-jarige Colonel zegt verlder dat het ongeluk hem niet zal belemmeren om verder muziek te maken, maar dat het hem juist sterker heeft gemaakt. De artiest is thuis aan het herstellen, en staat in nauw contact met zijn huisarts.

Random Posts