Stoombad wordt verkouden peuter (1) fataal

Donderdag is een peuter uit het Amerikaanse Brooklyn om het leven gekomen nadat zijn vader geprobeerd heeft zijn verkoudheid te verzachten door te stomen. De politie spreekt van een tragische ongeval.

Volgens de Amerikaanse nieuwsblad New York Daily, werd het één jaar oude jongetje donderdagnacht hoestend wakker. De vader probeerde eerst om zijn verkoudheid te verzachten met citroenwater en een beetje suiker, maar dat bleek achteraf niet te werken.

Vervolgens bracht de 27-jarige vader zijn zoontje naar de badkamer, waar hij hem in een dekentje wikkelde, en de warmwaterkraan opende om stoom op te wekken.De vader hoopte dat het als luchtbevochtiger zou werken zodat de peuter weer beter zou kunnen ademen, maar dat liep totaal anders af dan had gehoopt. op een gegeven moment liet de vader zijn zoontje even alleen in de badkamer waar het helemaal misging.

Toen de 22-jarige moeder van het kind even later ging kijken, was het jongetje al bewusteloos. Zijn lichaam had een temperatuur van 42 graden. Ze brachten hem met spoed naar het ziekenhuis, maar het mocht niet baten, het jongetje was al overleden.

Een autopsie moet de precieze doodsoorzaak uitwijzen, maar de politie gaat nu uit van een tragisch ongeluk.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.