Slachtoffer steekpartij aan de Chitoestraat overleden in het ziekenhuis

De politie van Kwatta kreeg op zaterdag 25 november via de Centrale Meldkamer een melding van een steekpartij aan de Chitoestraat.

Bij aankomst werd het slachtoffer, de 27-jarige Krishan Jhina die niet aanspreekbaar was met een steekverwonding op het wegdek aangetroffen. Volgens verklaringen van omstanders raakte het latere slachtoffer in een woordenwisseling met de drugsverkoper die bekend is als ‘Pako’. Op een bepaald moment werd het heftig tussen de twee. Krishan bleef aandringen om drugs te kopen. ‘Pako’ bleef bij zijn standpunt geen drugs aan hem te verkopen, vanwege openstaande schulden. ‘Pako’ beval hem aan de plaats te verlaten. Krishan werd door omstanders van de plek verwijderd, maar begaf zich weer ernaartoe.

‘Pako’ dreigde hem te zullen doden, indien hij de plek niet zou verlaten. Krishan bleef jengelen om drugs. Op een bepaald moment bracht ‘Pako’ hem met een scherp voorwerp een steekverwonding toe onder zijn oksel.

Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij enkele uren daarna de geest gaf. Bij aankomst van de politieambtenaren had de verdachte, die een bekende van de politie is de plek reeds verlaten. Hij werd meermalen op zijn woonadres opgespoord, doch niet aangetroffen. In de late avond van 25 november meldde ‘Pako’ zich aan op het politiebureau. Hij is aangehouden en voorgeleid. Hij heeft bekend het strafbare feit te hebben gepleegd. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.

Het ontzielde lichaam van Krishan is voor obductie in beslag genomen.(KPS)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am