Shaileskoemar B moet vijftien maanden de gevangenis in voor ontvoering en verkrachting

PARAMARIBO - Shaileskoemar B., het brein achter de ontvoering, het misbruik en de mishandeling van een negenjarige jongen in 2015 is woensdag door rechter Robert Praag veroordeeld tot achttien maanden gevangenisstraf. Zijn medeverdachte Jozef M. kreeg vijftien maanden cel. Het geval deed zich voor in Commewijne.

Shaileskoemar B. stond alleen voor de rechter. Jozef M., eerder op vrije voeten gesteld omdat zijn aandeel 'niet erg groot' zou zijn, was afwezig. De twee mannen hebben het jongetje ontvoerd, in een huis opgesloten, mishandeld en meerdere keren seksueel misbruikt.

De verdachten verklaarden op een eerdere zitting dat beurtelings één van hen de jongen mishandelde. Jozef M. zei dat hij "onder druk" had meegedaan, omdat Shaileskoemar B. hem pestte, met de dood bedreigde en uit huis dreigde te zetten.

Getuigen hebben verklaard van anderen te hebben gehoord dat de twee mannen het jongetje vasthielden. Buurtbewoners hadden afwijkend gedrag geconstateerd bij de verdachten. De moeder van de jongen had aangifte van vermissing gedaan nadat zij hem niet kon vinden.

Op een eerdere zitting had het Openbaar Ministerie aan de rechter gevraagd om opnieuw onderzoek te laten doen op de plaats waar het jongetje verborgen werd gehouden. Dat onderzoek heeft uitgewezen dat Shaileskoemar B. daadwerkelijk het brein achter de ontvoering was.(DWTonline)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am