Serie verkrachter aangehouden, politie op zoek naar meerdere slachtoffers

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft op donderdag 14 december de 23- jarige Edgard J. aangehouden voor het verkrachten van een aantal jonge vrouwen en jeugdigen.

De verdachte reed rond in een witte personen auto. Wanneer hij een jonge vrouw alleen zag lopen, loerde hij een gelegenheid af, sleurde zijn slachtoffers in het voertuig en bedreigde hen met een vuistvuurwapen te zullen vermoorden of zij zich niet rustig hielden. Hij voerde zijn slachtoffers naar afgelegen gebieden, waar hij onder bedreiging van het wapen de jonge vrouwen meermalen verkrachtte.

Eveneens bedreigde hij de jonge vrouwen te zullen doodschieten, indien zij dit zouden aangeven bij de politie. Meer dan vier slachtoffers hebben op verschillende politiebureaus aangifte gedaan. Het vermoeden bestaat dat deze serie verkrachter meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt.

Edgard is hangende het verdere onderzoek overgedragen aan de recherche van regio Midden. Slachtoffers worden opgeroepen om contact op te nemen met de afdeling recherche van regio Midden op de nummers 582050/582203 of de afdeling Huiselijk geweld op het nummer 582206 of elke politiebureau waar u een vertrouwenspersoon hebt om uw aangifte te doen. U mag ook op de gratis tip lijn 179 bellen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de serie verkrachter achter slot en grendel geplaatst.(kps)

Random Posts