Schoot de politie de gewonde jongeman door het hoofd aan de Groenhartstraat

Op vrijdag 18 mei is een jongeman aan de Groenhartstraat door een politiekogels om het leven gekomen. Volgens verschillende bronnen reed de jongeman in een gestolen voertuig welke betrokken was bij een roofoverval.

Dag na de beroving werd het voertuig waarin de jongeman zich bevond op een erf te Abrabroki gesignaleerd. Bij de inval op vrijdag 18 mei deed de politie een inval op het adres, daar zijn er twee verdachten aangehouden. Vermoedelijke verdachten die in een ander voertuig zaten, merkten dat de politie hen op het spoor waren, en gingen ervandoor. De politie was genoodzaakt gericht te schieten nadat de bestuurder van het voertuig waarschuwingsschoten negeerde. De gewonde jongeman werd geraakt en overleed voor aankomst van de ingeschakelde ambulance, aldus de politie.

Maar volgens getuigen werd de jongeman door het hoofd geschoten nadat hij gewond raakte. Ook wordt in het bericht verteld dat één politieagent toegesnauwd werd door een andere collega politie agent van dat a moes "DEDE ANGA MAPANGPANG"en schoot de gewonde jongeman vervolgens door het hoofd. Waarom de politie een gewonde jongeman door het hoofd schiet, is niet bekend. Of er ook een onderzoek gestart wordt naar de optreden van de politie is ook niet bekend.

Zie hier het bericht van Marowijne Suriname.

Politie schiet jongeman in een auto in zijn buik, jongeman vraagt om op zijn rug gelegd te worden wegens de pijn, wordt toegesnauwd door een andere collega politie agent van : DEDE ANGA MAPANGPANG , en schiet de gewonde jongeman vervolgens een kogel door het hoofd.

Wij schrijven wel de waarheid, en doen niet aan stemmingmakerij, want we leven in een rechtsstaat waar alleen de rechter bevoegd is om iemand te veroordelen, en te straffen voor een begane feit.
Het zou wat zijn om iedereen waarvan we vermoeden dat ze een criminele feit begaan hebben dood te schieten, en in de media groot uit te meten dat er een vermoedelijke crimineel is doodgeschoten..

This post was last modified on May 19, 2018, 9:24 am

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am