Ruzie om jonko eindigt in steekpartij te Albina

Op de zondag 19 november kreeg de politie een melding over een steekpartij op de hoek van Kappler en de Emmastraat te Albina. Daar aangekomen troffen agenten Charel C. aan met steekwonden.

Volgens verklaring van het slachtoffer kregen hij en de verdachte ruzie vanwege een jonko. De verdachte Marlon P. werd door de politie opgespoord en aangehouden, uit zijn verklaring is gebleken dat het slachtoffer zijn Marihuana zonder toestemming had gepakt en heeft opgerookt. Het slachtoffer bood de verdachte vervolgens SRD 10 voor de jonko, maar die nam er geen genoegen mee.

Uit het politieonderzoek is gebleken dat het slachtoffer de verdachte eerst met een scherpvoorwerp zou hebben bedreigd en dat de verdachte ook een scherpvoorwerp tevoorschijn haalde en het slachtoffer verwondde aan zijn lichaam en op zijn hoofd. De verdachte zelf ontkend dat hij het slachtoffer heeft neergestoken.

Volgens de politie is het slachtoffer aan de Franse kant aan zijn verwondingen behandeld. Ook het wapen dat bij de steekpartij werd gebuikt is in beslag genomen. De verdachte werd aangehouden en is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am