Ruzie om jonko eindigt in steekpartij te Albina

Op de zondag 19 november kreeg de politie een melding over een steekpartij op de hoek van Kappler en de Emmastraat te Albina. Daar aangekomen troffen agenten Charel C. aan met steekwonden.

Volgens verklaring van het slachtoffer kregen hij en de verdachte ruzie vanwege een jonko. De verdachte Marlon P. werd door de politie opgespoord en aangehouden, uit zijn verklaring is gebleken dat het slachtoffer zijn Marihuana zonder toestemming had gepakt en heeft opgerookt. Het slachtoffer bood de verdachte vervolgens SRD 10 voor de jonko, maar die nam er geen genoegen mee.

Uit het politieonderzoek is gebleken dat het slachtoffer de verdachte eerst met een scherpvoorwerp zou hebben bedreigd en dat de verdachte ook een scherpvoorwerp tevoorschijn haalde en het slachtoffer verwondde aan zijn lichaam en op zijn hoofd. De verdachte zelf ontkend dat hij het slachtoffer heeft neergestoken.

Volgens de politie is het slachtoffer aan de Franse kant aan zijn verwondingen behandeld. Ook het wapen dat bij de steekpartij werd gebuikt is in beslag genomen. De verdachte werd aangehouden en is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Random Posts