Recreatieoord Marinalex moet deuren per direct sluiten

Recreatieoord Marinalex moet deuren per direct sluiten. De toestemming voor het exploiteren van recreatieoord Marinalex is vandaag ingetrokken door waarnemend districtscommissaris (dc) van Para, Audrey Hankers. Er is zonder vergunning van de dc een danshappening gehouden op zondag 03 september jongstleden.

Er zijn ook valse kaarten aan de man gebracht en de beheerder van het oord heeft meegewerkt aan deze onverantwoordelijke handelingen. De districtsleiding zal ook geen vergunning meer verstrekken aan Natty Entertainment & Universal Band, omdat deze zich voor de tweede keer schuldig heeft gemaakt aan vervalsing en belastingonderduiking.
De beheerder van Marinalex is vanmorgen opgeroepen voor verweer bij de districtscommissaris, de gewestelijke politiecommandant, de Belastingdienst en de brandweer. Doordat er geen vergunning is aangevraagd, hebben geen van deze instanties veiligheidvoorzorgsmaatregelen getroffen op de bewuste happening, waardoor ook de veiligheid van bezoekers in gevaar is gebracht. De organisator Natty Entertainment & Universal Band wordt opgespoord door de Belastingdienst voor sancties.

Marinalex mag per heden tot nader orde geen bezoekers meer ontvangen op het oord. Vergunningaanvragen voor geplande openbare vermakelijkheden op dit oord worden voorlopig niet aangenomen door het commissariaat.

De veiligheidsdiensten waarschuwen dat bezoekers die zich toch toegang verschaffen tot dit oord, onherroepelijk zullen worden ontruimd. (Commissariaat Para)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am