Radjinderkumar Doerga (51) overleden bij aanrijding op de Oost-Westverbindingweg

Radjinderkumar Doerga (51) is in de vroege ochtend van zaterdag 23 september overleden bij een aanrijding op de Oost-Westverbindingweg.

De politie van Richelieu, kreeg een melding van een aanrijding tussen een vrachtwagen en een voetganger. Bij aankomst troffen de agenten het levenloze lichaam van Radjinderkumar op het wegdek.

Onderzoek wees uit dat de vrachtwagen over de Oost-Westverbindingweg reed vanuit Paramaribo richting Moengo. Ter hoogte van kilometer 47, reed de vrachtwagen Radjinderkumar aan, hij liep richting Paramaribo. Radjinderkumar, overleed ter plekke.

Volgens de politie dossier was de chauffeur niet onder invloed van alcohol, maar dat zijn rijbewijs wel in beslag is genomen. Het dossier ter zake zal voor verdere afdoening worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie, aldus de politie.

Het ontzielde lichaam van Radjinderkumar is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.De verkeersbarometer is met het overlijden van Radjinderkumar gestegen naar 59.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.