Privéchauffeur van Gordon bekneld tussen hek en autoportier – video

De beveiliger en privéchauffeur van Gordon is behoorlijk gewond geraakt nadat hij gisteren terecht was gekomen tussen het hek en het autoportier van de zanger. Gordon schoot zijn assistent Wouter onmiddellijk te hulp.

“Hij werd letterlijk platgedrukt en schreeuwde het uit.”
Op Facebook doet Gordon verslag van het incident. “Mijn hek ging dicht en Wouter probeerde de auto snel in zijn vooruit te zetten, maar hij ging per ongeluk in zijn achteruit. Hierdoor kwam hij bekneld te zitten tussen het hek en de auto.”
Schouder gebroken

De ‘doodskreet’ die Wouter daarop slaakte, zal Gordon nog lang bijblijven. “In een reflex ben ik over het hek gesprongen en heb de auto in z’n vooruit gezet. Onmiddellijk 112 gebeld, die snel ter plaatse was. Als door een wonder is Wouter er met een enorme schaafwond en een gebroken schouder vanaf gekomen.”

Gordon besloot de beelden te delen als waarschuwing. Hij herinnerde zich dat een acteur in Hollywood onlangs om het leven was gekomen door eenzelfde situatie. De afwijkende datum op het bewakingsbeeld wordt veroorzaakt door een verkeerde instelling van de apparatuur.(RTLnieuws)

Share

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.