President van de Republiek Suriname Desiré Delano Bouterse vandaag jarig

President van de Republiek Suriname Desiré Delano Bouterse, is vandaag jarig hij is 72 jaar geworden. Bouterse geboren op 13 oktober 1945 op Domburg in het district Wanica.

Vandaag zal president Bouterse niet zo gauw gaan swingen op de beat, want eerder deze maand werd bekend gemaakt dat hij het rustig aan zal moeten doen op advies van zijn medische team.

Maar wel zullen er onder meer voedings middelen gedoneerd worden aan diverse kindertehuizen in stad en district. De middelen zijn besteed voor het bereiden van een feestmaal op deze dag. Dit gebeurt op initiatief van de jongeren van de eerdergenoemde politieke partij.

Er zullen onder andere ook freezers, bedden, matrassen, gasfornuizen en rice cookers, gedoneerd worden aan verschillende tehuizen. Dankzij de medewerking van ondernemers is de geste aan de tehuizen mogelijk gemaakt.

Volgens de NDP-jongeren dat het niet gewoon gaat om de geboortedag van de voorzitter gaat, maar van iemand die gevoel heeft voor mensen en het hart altijd op de juiste plek heeft voor groepen die het niet zo breed hebben.

Namens het team van Suriguide wensen wij President Bouterse een fijne verjaardag

Random Posts