President Bouterse gaat eind oktober weer aan de slag

De president van de Republiek Suriname, ZE Desire Bouterse, neemt na enkele weken rust het roer aan het eind van deze maand weer over. De rust moest op advies van de artsen. Gedurende zijn rustperiode heeft de president goed contact onderhouden met de waarnemend president, ZE Michael Adhin. Behalve het regelmatig contact met de waarnemend president is er ook contact onderhouden met enkele ministers waar nodig.

Het staatshoofd benadrukt dat het goed gaat met het land, maar hekelt het feit dat er burgers zijn die Suriname negatief afschilderen. Hij deelt mee dat ons land in de belangstelling staat van investeerders. Suriname zal economisch gezien zoveel als mogelijk voordeel hieruit moeten halen. President Bouterse roept een ieder op om de handen bij elkaar te zetten, om in vereende krachten dit land naar verdere hoogten te stuwen. In gesprek met Bakana Torie spoort President Bouterse verder aan tot mentaliteit ombuiging.

Suriname een gezegend land. Los van kleine rukwinden kennen we geen grote rampen, gaf het staatshoofd aan. Het land heeft veel potentie en vooral de goudsector doet het goed en de vooruitzichten in de aardoliesector zijn hoopgevend. Het ligt aan de Surinamers zelf om er het beste van te maken meent hij. ´Wij moeten nu af van de negativiteit en beseffen dat dit land een uitverkoren land is´, beklemtoont de president.

Ten aanzien van zijn genezingsproces zegt het staatshoofd dat het goed gaat . Het medisch team dat hem bijstaat is enthousiast en positief over het feit dat de president weer volop aan de slag gaat.

This post was last modified on October 14, 2017, 1:25 am

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am