Poolse man aangehouden voor de moord op Wioletta Rogozinska (50) uit Amstelveen

Amstelveen – In het onderzoek naar de dood van de 50-jarige Wioletta Rogozinska uit Amstelveen, heeft de politie een 43-jarige man uit Polen aangehouden.

De man is op verzoek van de Amsterdamse recherche aangehouden door de politie in Polen, meldt de politie. De man wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de dood van de 50-jarige Wioletta Rogozinska uit Amstelveen. De Nederlandse autoriteiten hebben bij de Poolse autoriteiten om zijn overlevering gevraagd.

Het slachtoffer Wioletta Rogozinska, was maandag 18 september voor het laatst gezien en is op dinsdagavond 19 september in haar woning aangetroffen aan de Prunuslaan onder verdachte omstandigheden. Uit onderzoek is gebleken dat zij slachtoffer van een misdrijf is geworden. Wioletta was van oorsprong Pools, ze werkte hier zelfstandig als schoonmaakster bij verschillende klanten.

Het onderzoeksteam wil graag meer weten over haar leven, bezigheden, met wie ze omging, en of ze bijvoorbeeld problemen met iemand had. Het rechercheteam wil ook graag in contact komen met mensen die haar voor haar dood nog hebben gezien of gesproken.

Random Posts