Politieagent kan zich niets meer herinneren over de roof bij Kirpalani – video

Paramaribo – De politieagent die zes verdachten verhoord heeft in de geruchtmakende roof bij Kirpalani, kan zich bijna niets meer herinneren van de zaak. Bij deze inbraak bij Kirpalini aan de Domineestraat. Tijdens de overval op 12 oktober 2015 hebben de criminelen SRD 4 miljoen en bedragen in valuta buitgemaakt.

De agent die de verdachten M. Angelo, Aniel N., Clifton F., Iwan D., Maikel D. en Jowell G. zou hebben verhoord werd woensdag als getuigen opgeroepen, maar kon geen antwoord geven op de meeste vragen van de rechter, hij kon zich bijna niets meer kan herinneren.

De inbraak werd veiligheidscamera’s vastgelegd, maar was moeilijk om de verdachten te achterhalen omdat de criminelen gemaskerd waren. Ook was er een beloning door Kirpalani uitgeloofd van SRD 100.000 voor de gouden tip die zou leiden tot oplossing van deze zaak, maar zonder succes.

Tijdens de zitting is ook gebleken dat essentiële zaken niet uitgezocht zijn in deze zaak. Niemand zit vast in deze geruchtmakende zaak. Alle verdachten zijn op vrije voeten. De verdere behandeling is uitgesteld naar 17 januari 2018.(suriguide/Starnieuws)

Random Posts