Politieagent en vader bedreigd met de dood bedreigd

Zaterdag 19 augustus heeft de politie van Zanderij op drie verschillende locatie drugsinvallen gepleegd, daarbij zijn er drie mensen aangehouden. Volgens de politie zitten er twee van de verdachten in hechtenis, de derde werd na verhoor heengezonden.

Tijdens de inval zijn er marihuana en yamie in beslag genomen. Meer dan twee kilogram drugs was in emmers met kleding stukken verstopt, ook troffen de agenten jachtpatronen aan en huishoudelijke spullen waarvan de herkomst niet bekend is.

Kort na de invallen en de aanhoudingen kreeg de politie een melding van een bedreiging binnen. Onderzoek wees uit dat het om een vader van een politieagent ging die bedreigd werd door een groepje mannen die tijdens de politieacties heel provocerend bezig waren.

De mannen waren het blijkbaar niet mee eens over de inval, droegen de vader vervolgens op om met zijn zoon te praten om hen met rust te laten, anders zouden vader en zoon binnen twee weken worden uitgeschakeld. De politie nam de zaak zeer hoog op en hield de 38-jarige Cedric aan voor bedreiging, die na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ook in verzekering is gesteld.

Ook roept de politie benadeelden van diefstal of inbraak op die hun spullen kunnen herkennen, mogen zich melden bij de politie van het ressort Zanderij met medeneming van de nodige bescheiden.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.