Politieagent en vader bedreigd met de dood bedreigd

Zaterdag 19 augustus heeft de politie van Zanderij op drie verschillende locatie drugsinvallen gepleegd, daarbij zijn er drie mensen aangehouden. Volgens de politie zitten er twee van de verdachten in hechtenis, de derde werd na verhoor heengezonden.

Tijdens de inval zijn er marihuana en yamie in beslag genomen. Meer dan twee kilogram drugs was in emmers met kleding stukken verstopt, ook troffen de agenten jachtpatronen aan en huishoudelijke spullen waarvan de herkomst niet bekend is.

Kort na de invallen en de aanhoudingen kreeg de politie een melding van een bedreiging binnen. Onderzoek wees uit dat het om een vader van een politieagent ging die bedreigd werd door een groepje mannen die tijdens de politieacties heel provocerend bezig waren.

De mannen waren het blijkbaar niet mee eens over de inval, droegen de vader vervolgens op om met zijn zoon te praten om hen met rust te laten, anders zouden vader en zoon binnen twee weken worden uitgeschakeld. De politie nam de zaak zeer hoog op en hield de 38-jarige Cedric aan voor bedreiging, die na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ook in verzekering is gesteld.

Ook roept de politie benadeelden van diefstal of inbraak op die hun spullen kunnen herkennen, mogen zich melden bij de politie van het ressort Zanderij met medeneming van de nodige bescheiden.

This post was last modified on August 29, 2017, 8:50 am

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am