Politie stuit op hoeveelheid drugs en geld in woning

De Narcotica Brigade heeft na bekomen informatie dat er op een adres in Paramaribo drugs wordt verhandeld op woensdag 23 augustus een inval gepleegd op het adres.

Voor deze inval werd een voertuig klem gereden die vanuit de beoogde locatie kwam. In dit voertuig zaten twee manspersonen Melvin B. (23) en de 32-jarige Telemano P. Bij controle in het voertuig werden op Telemano aangetroffen en in beslag genomen 1.020 gram Jami,1 blokje hasj met een bruto gewicht van 47 gram, 1 zakje Jami met een gewicht van 46 gram,verpakkingsmateriaal,1 mobiele telefoon en geldsbedragen in SRD en valuta.

In de woning zijn Wendy P. ( 46), de 16-jarige Milginio P. en Clarissa P. (27) aangetroffen en aangehouden. Bij onderzoek zijn in de woning aangetroffen 1 pak Jami met een gewicht van 860 gram, 5 pakken hasj met een bruto gewicht van 480 gram, 1 blokje hasj met een bruto gewicht van 60 gram, twee stikkies van elk 1,3 gram, witte plakband, 14 flessen alcohol, 17 stuks telefoon toestellen,1 foto toestel, drie kleine en twee grote spaarpotten met inhoud en grote geldsbedragen in SRD en valuta.

Later op de dag meldde de 25-jarige Arcinio P. zich op het bureau aan en verklaarde verantwoordelijk te zijn voor de in beslag genomen drugs in woning. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Telemano, Wendy en Arcinio in verzekering gesteld, terwijl de overige opgebrachten na verhoor zijn heengezonden. Melvin B. bleek slechts als taxichauffeur te hebben gefungeerd.

De afdeling Narcotica Brigade zet het onderzoek in deze zaak voort. (kps)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am