Politie maakt naam omgekomen rover aan de Kwattaweg bekend - video

De politie heeft de naam van de rover die om het leven kwam aan de Kwattaweg na een overval. Volgens de politie gaat het om de 28-jarige Roche de Link.

De politie heeft kunnen vastleggen dat er vermoedelijk nog vier overvallers aanwezig waren. Ze waren gemaskerd en gewapend. Drie van de rovers stonden volgens de politie op de uitkijk terwijl de twee andere de ondernemer onder schot hield en de kassamedewerkerster onder bedreiging van een vuurwapen haar dwong om bel- en kraskaarten af te staan. Ook werd de kassamedewerkster van haar schoudertas beroofd met daarin vreemde valuta's. Na de daad gingen de overvallers vandoor en rukten eerst een halsketting van een klant weg.

De overvallers stapte in een grijs gelakte voertuig die gereed stond. Terwijl de overvallers wegreden werden ze door de ondernemer achterna gezeten. Een medewerker van een speciale eenheid werd ook op de hoogte gebracht en zette de achtervolging in en schoot volgens de politie op de voertuig van de verdachten om ze tot stoppen te dwingen. De bestuurder reed met hoge snelheid om te ontkomen aan hun aanhouding, maar zorgde voor chaos op de weg en kwam tegen twee voertuigen aan.

De vier overvallers stapten uit het voertuig en renden verschillende richtingen op. Bij aankomst van de gemengde eenheden werd de 28-jarige Roche de Link levenloos, met verwondingen, in het voertuig aangetroffen.

This post was last modified on November 20, 2017, 7:09 pm

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am