Politie maakt naam omgekomen rover aan de Kwattaweg bekend – video

De politie heeft de naam van de rover die om het leven kwam aan de Kwattaweg na een overval. Volgens de politie gaat het om de 28-jarige Roche de Link.

De politie heeft kunnen vastleggen dat er vermoedelijk nog vier overvallers aanwezig waren. Ze waren gemaskerd en gewapend. Drie van de rovers stonden volgens de politie op de uitkijk terwijl de twee andere de ondernemer onder schot hield en de kassamedewerkerster onder bedreiging van een vuurwapen haar dwong om bel- en kraskaarten af te staan. Ook werd de kassamedewerkster van haar schoudertas beroofd met daarin vreemde valuta’s. Na de daad gingen de overvallers vandoor en rukten eerst een halsketting van een klant weg.

De overvallers stapte in een grijs gelakte voertuig die gereed stond. Terwijl de overvallers wegreden werden ze door de ondernemer achterna gezeten. Een medewerker van een speciale eenheid werd ook op de hoogte gebracht en zette de achtervolging in en schoot volgens de politie op de voertuig van de verdachten om ze tot stoppen te dwingen. De bestuurder reed met hoge snelheid om te ontkomen aan hun aanhouding, maar zorgde voor chaos op de weg en kwam tegen twee voertuigen aan.

De vier overvallers stapten uit het voertuig en renden verschillende richtingen op. Bij aankomst van de gemengde eenheden werd de 28-jarige Roche de Link levenloos, met verwondingen, in het voertuig aangetroffen.

Random Posts