Pizzabezorger blind na brute aanval met zuur

Een pizzabezorger in het Verenigd Koninkrijk zal waarschijnlijk nooit meer kunnen zien nadat twee jongens zuur op zijn gezicht hebben gespoten.

De 32-jarige Muhammed Nawshad Kamal was net klaar met het bezorgen van eten bij een tehuis toen hij door twee jongens werd belaagd.

De dieven sprongen van de bromfietsen waarop ze reden en eisten Kamal de sleutels van zijn scooter af te geven. Toen Kamal weigerde hen de sleutels te geven, vielen ze hem aan met zuur. Kamal, die destijds zijn helm op had, werd in de ogen en neus geslagen. Kamal schreeuwde van pijn terwijl hij op de deur van het Walthamstow huis klopte, waar hij het eten had bezorgd.

De inzittenden binnen waren echter te bang om de deur te openen terwijl de aanvallers op de hulpeloze bestuurder bleven inslaan. De jonge dieven vluchtten zonder iets te stelen. Kamal werd naar een ziekenhuis gebracht, waar artsen zeiden dat hij nooit meer zal kunnen zien.

Ongeveer een half uur later kreeg de politie opnieuw een melding over een andere chauffeur die aangevallen werd met zuur. Het tweede slachtoffer, ook een bezorger, werd in het ziekenhuis behandeld en is buiten levensgevaar.

De politie arresteerde een 14-jarige jongen voor betrokkenheid. Ook is de politie op zoek naar zijn handlanger die dezelfde leeftijd zou hebben. Kamal verhuisde 8 jaar geleden vanuit Bangladesh naar Londen.

Random Posts