Pizzabezorger blind na brute aanval met zuur

Een pizzabezorger in het Verenigd Koninkrijk zal waarschijnlijk nooit meer kunnen zien nadat twee jongens zuur op zijn gezicht hebben gespoten.

De 32-jarige Muhammed Nawshad Kamal was net klaar met het bezorgen van eten bij een tehuis toen hij door twee jongens werd belaagd.

De dieven sprongen van de bromfietsen waarop ze reden en eisten Kamal de sleutels van zijn scooter af te geven. Toen Kamal weigerde hen de sleutels te geven, vielen ze hem aan met zuur. Kamal, die destijds zijn helm op had, werd in de ogen en neus geslagen. Kamal schreeuwde van pijn terwijl hij op de deur van het Walthamstow huis klopte, waar hij het eten had bezorgd.

De inzittenden binnen waren echter te bang om de deur te openen terwijl de aanvallers op de hulpeloze bestuurder bleven inslaan. De jonge dieven vluchtten zonder iets te stelen. Kamal werd naar een ziekenhuis gebracht, waar artsen zeiden dat hij nooit meer zal kunnen zien.

Ongeveer een half uur later kreeg de politie opnieuw een melding over een andere chauffeur die aangevallen werd met zuur. Het tweede slachtoffer, ook een bezorger, werd in het ziekenhuis behandeld en is buiten levensgevaar.

De politie arresteerde een 14-jarige jongen voor betrokkenheid. Ook is de politie op zoek naar zijn handlanger die dezelfde leeftijd zou hebben. Kamal verhuisde 8 jaar geleden vanuit Bangladesh naar Londen.

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am