Pedofiel laat 11-jarige meisje meerdere keren seks hebben met een hond

In Swansea een stad in het zuiden van Wales, is een pedofiel uit het ziekenhuis gevlucht omdat hij schuldig werd bevonden,nadat hij een jong meisje meerdere keren zou hebben misbruik en haar had gedwongen om seks te hebben met een hond. Maar hij werd gelukkig snel door de politie aangehouden en overgebracht naar de rechtbank.

Tijdens het proces werd de 60-jarige David Hart, schuldig bevonden van 16 misdrijven, waaronder 12 verkrachtingen. Er werd vernomen dat hij het meisje dat slechts 11 of 12 jaar oud was seksueel zou hebben misbruik. Het kind werd herhaaldelijk misbruik en ook gedwongen om meerdere keren seks te hebben met een hond, terwijl het live op het internet te zien was.

Het slachtoffer legde een traumatische verklaring af bij de politie waarin ze zei dat ze zichzelf de schuld gaf omdat ze te bang was om hem tegen te houden.

Het slachtoffer beschreef hoe de zieke pedofiel haar heeft ontmaagd, door haar op te tillen en tegen een muur duwde. Het misbruik werd vervolgens opgenomen, en live uitgezonden in een verschillende chatrooms waar een paar honderd mensen mee keken.

Ook liet hij zijn slachtoffer meerdere keren seks hebben met een hond. “.Het kwam op het punt dat ik de hond pijn moest doen om hem te laten stoppen”. Het was walgelijk,aldus het slachtoffer. Ook beweerde het slachtoffer dat ze vermoedelijk gedrogeerd was.

De 60-jarige pedofiel werd gelukkig op alle beschuldigingen schuldig bevonden door de jury en zal de rest van zijn leven achter de tralies door brengen.

Share

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.