Papegaai verraad vrouw die zijn baasje doodschoot.

Een vrouw is veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor het doodschieten van haar echtgenoot, nadat de papegaai van haar man bleef herhalen,’ Schiet niet! Niet f***en schieten’ met zijn stem.

Glenna Durham, 49,bracht maandenlang in het ziekenhuis door van een schotwond op haar hoofd nadat ze haar man Martin vijf keer had geschoten, en daarna zelfmoord probeerde te plegen.

Maandag vond de jury haar schuldig aan eerstegraads moord. Tijdens het incident waren geen getuigen aanwezig van wat er op 12 mei vorig jaar gebeurde, behalve de grijze papegaai. Sinds die dag herhaalt hij:’ Niet *** schieten! Niet f***en schieten’!

De ex-vrouw van Martin Durham, Christina Keller, heeft gezegd dat na de dood de papegaai Bud, elke keer “niet (expletief) schieten” herhaalde in Martin Durham’s stem.

Zij zouden een ruzie over gokschulden en onbetaalde rekeningen hebben gehad voordat Glenna het pistool in beslag nam en haar echtgenoot doodschoot voordat zij zichzelf in het hoofd schoot.
In de hoorzitting zei buurvrouw Connie Ream dat zij degene was die het echtpaar vond, na het horen van pistoolschoten.

Eerst dacht de buurvrouw dat Martin aan het jagen was, maar toen ze langs ging bij hen, zag ze de twee lichamen op de grond.
Een andere getuige zei dat het huis er’ geplunderd’ uitzag met overal verspreide spullen.
Maar de politie vond ook een brief in de woning voor hun drie kinderen:’ Vergeef me alstublieft dit is één van de beste dingen die ik ooit heb gedaan ‘Liefs mama’.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.