Ouders opgelet! Man loopt zichzelf in de buurt van kleine kinderen te masturberen

Paramaribo – Op social media zijn bezorgde ouders een klopjacht gestart naar een man die zichzelf in de buurt van kleine kinderen loopt te masturberen. Zo schrijft Charles Muller, dat de man op de bewuste dag op en neer reed en ergens parkeerde, waar hij dacht dat hij niet gezien kon worden.

Een ooggetuige die de man meerdere keren zag rijden, vertrouwde het niet en ging poolshoogte nemen. Toen viel het de getuige op dat de man zijn deur op een kiertje open had en naar kleine  kinderen zat te kijken die aan het spelen waren. De getuige vertrouwde het niet en riep vervolgens de kindjes naar binnen.

De getuige liep vervolgens naar de man toe en wist niet wat haar overkwam, de man zat in zijn voertuig te masturberen terwijl hij naar de kinderen zat te kijken. Toen de getuigen de man vroeg wat hij deed, schrok hij en ging als een speer vandoor.

Het is ook niet de eerste keer dat er klachten over deze smeerlap zijn, blijkt dat er meerdere mensen zijn die deze smeerlap hebben betrapt. Volgens Charles gaat het om een kleine Hindoestaanse man, die in een kleine grijze starlet rijdt. Ook het kentekennummer van de voertuig is vastgelegd. De politie is ook al op de hoogte gebracht.

Bent u ook getuigen geweest? Laat het ons weten via App 777-8090.

Share

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.